Panasonic HZ

Pris på forespørsel

Vår kraftigste maskin. Meget stillegående som er fabrikkgarantert ned til minus 35 grader. Wifi for styring via telefon.

Beskrivelse

Høy energieffektivitetsklasse A+++

Panasonic har kombinert sin beste teknologi i én varmepumpe for å gi både komfort og høy effektivitet. Takket være Panasonics originale inverter-kompressor, varmepumpens hjerte, oppnås et høyt nivå av energieffektivitet. Dette fører til en betraktelig reduksjon av driftskostnader. Systemet varmer selv ved en utetemperatur på –25 °C.

R32. En «liten» endring som endrer alt

Ikke alle er klare for forandring. Det er faktisk noen som gjør motstand mot fremtiden. Men i Panasonic fortsetter vi å tro på teknologier som forbedrer menneskers liv.

Det er derfor vi nå presenterer en ny generasjon klimaanlegg med R32 – et banebrytende kjølemiddel på alle tenkelige måter: det er lett å installere, og sammenlignet med de fleste andre kjølemidler, har det mye lavere miljøinnvirkning og sparer energi. Resultatet? Bedre velvære for mennesker og planeten. For det vil alltid være mennesker som gjør motstand mot forandring. Men vi sier: Farvel i går. Hallo R32.

Ny innebygd Panasonic Comfort Cloud

Kontroller komforten og strømforbruket med smarttelefonen.

Med det nye tilbehøret CZ-TACG1 kan du styre komforten og strømforbruket med smarttelefon eller nettbrett via Internett. Du får de samme funksjonene du har hjemme eller på kontoret: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv. Du får i tillegg ny, avansert funksjonalitet via internettstyring for bedre komfort og effektivitet med lavest mulig energiforbruk. Koble CZ-TACG1-tilbehøret til innendørsenheten og koble den trådløst til hjemmets Internett-ruter.

Varmekapasitet kW
Maks varmekapasitet 7.3
Min/maks varmekapasitet 0,85 - 7,30
Varmekapasitet nominell 3.2
Varmekapasitet ved minus 7°C 4.7
Varmekapasitet ved minus 15°C 4.55
Kjølekapasitet kW
Maks kjølekapasitet kW 3.0
Min/maks kjølekapasitet 0,85 - 3,00
Nominell kjølekapasitet 2.5
SCOP og Energiklasse
COP verdi 5.61
SCOP verdi 5.2
Energiklasse A+++
Lydnivå og driftsområde
Driftsområde -25.0
Lydnivå innedel 18-45 dB
Lydnivå utedel 47.0 dB
Vekt og mål
Vekt innedel 10 kg
Vekt utedel 36 kg
HxBxD utedel 620 x 820 x 300 mm
HxBxD innedel 295 x 870 x 230 mm